Nyhedsbrev august 2021

Sommerferien er over os, vi nærmer os mere ”almindelige” tilstande ovenpå en pandemi, der har grebet voldsomt ind i mange familiers liv. Vi kan nok ikke helt slippe håndhygiejne og afstand lige med det samme. Men vi tager det, som det kommer og følger altid sundhedsmyndighedernes opdaterede anbefalinger. Vi har tillid til at vores kursister er ansvarsbevidste og hensynsfulde overfor hinanden og sig selv. 

Ifølge astrologerne var pandemien forudset, og vi kan forvente flere store kriser i de kommende år. Det er endnu ikke alle, der har lært lektien – materialismen og egoismen hersker stadig. Vi skal lære empati, hensyntagen og næstekærlighed – og der er lang, lang vej endnu. 

Vi har afholdt Mindfulness med Lisette på Sildestrup Strand onsdage i juni. Vejret har været godt hver gang, fremmødet har været lidt beskedent. Det skal måske være i weekenden, hvis vi skal prøve igen. 

I Visdomsskolen har vi brugt nedlukningen på at planlægge efterårets aktiviteter og på at blive ”dus” med de forskellige it-platforme, vi skal arbejde med, for at få vores hjemmeside til at fungere.  

Vi kan nu tilbyde en bred vifte af undervisning i både Aftenskolen og Visdomsskolen, fx:  

Foredrag om Bæredygtigt Byggeri, Kost og Helse i den nye tidsalder, Myter og Fakta om Grøn Energi, Håndlæsning, Have med Meget Mere Glæde, Farvernes Sprog. 

Praktiske fag som fx: Intuitiv Maling, Keramik, Samspilsgruppe, Guitarspil for Bedsteforældre, Lær Violinspil på den nemme måde, Håndlæsning 1, 2 og 3. 

Bevægelse: Afspændingsyoga, Tai Chi Qi Gong,  

Spirituelle fag som fx: Spirituel Tromme, Reiki 1, 2 og 3, Klarsynsaften, Åben Healingsaften, Lær at arbejde med Healing. 

Studiegrupper / læsegrupper, her læser vi esoteriske bøger sammen og samarbejder om at få forståelse for de universelle energier, der påvirker både os som mennesker og vores hverdag. Astrologi, hvor du sammen med andre kan lære at forstå planeternes påvirkning i vores liv, Skabende Meditation hvor du lærer om tankens enorme kraft, Sy i genbrug – Re-design dit tøj, Urte- og blomstermedicin. 

Du kan allerede nu tilmelde dig til flere af aktiviteterne. Der vil den kommende uges tid blive lagt flere aktiviteter ind på hjemmesiden. 

Som medlem af foreningen Visdomsskolen Livets Træ har du indflydelse på, hvilke fag vi skal tilbyde, hvilke bøger vi skal læse i studiegrupperne, ligesom du har stemmeret på vores generalforsamling. Du vil som medlem automatisk modtage vores nyhedsbreve i din mailboks.  

Kontakt os gerne på mail, hvis du ønsker medlemskab af foreningen som kursist eller hvis du er underviser og gerne vil være en del af vores fællesskab. Medlemskabet er gratis. 

visdomsskolenlivetstrae@gmail.com 

www.visdomsskolen.com